Plexgear Moviesaver 220

Videoband till dator

plexgear

Plexgear Moviesaver 220

Videoband till dator

Art nr: 98199 | Modell nr: Moviesaver 220

399:-

Kan ej beställas i webbshoppen. Kontrollera butikslager

Lägg till i inköpslista
plexgear
  • USB-anslutning
  • Komposit, S-video och stereoljud
  • Endast för PC

Digitalisera dina gamla VHS-band innan det är försent! Med en videograbber sparar du undan filmerna på hårddisken eller bränner dem till en DVD.

Mer info

Lagerstatus för

Webbshoppen:

Ej beställbar

Din butik:

Ingen butik vald

Uppdateras var 15:e minut. Reservation mot slutförsäljning.

Mer information om Plexgear Moviesaver 220

Plexgear Moviesaver 220 är en enkel och prisvärd videograbber för överföring av analog video (VHS, SVHS, Hi8 m.m.) till datorn. Anslutning av videobandspelare eller videokamera kan göras med antingen kompositvideo eller s-video tillsammans med stereoljud. Till datorn ansluts videograbbern med USB 2.0. I det medföljande programmet importeras filmklippen och lagras på hårddisken. Klippen redigeras sedan i valfritt program (exempelvis Windows Movie Maker eller Pinnacle Studio).

Det inspelade materialet komprimeras i realtid till MPEG-1, 2 eller WMW i upp till 720x576 pixlar (DVD-kvalitet). Beroende på vilken komprimering och kvalitet som väljs kommer filerna bli olika stora på hårddisken. Generellt gäller att en timme inspelat material tar upp ca 1 GB med normal kvalitet. Levereras med USB-kabel, drivrutiner och digitaliseringsprogramvara. Kompatibel med Windows XP SP2 (och senare), Vista och 7. Fungerar ej med Windows 8.
Säljs ej på öppet köp.

Support

Programvara
Mjukvara
Drivrutiner
Drivrutin - 64-bitar
Drivrutin - 32-bitar
Övrigt
Serienummer
Manualer
Manual - Svensk

Meddelande från Kjell & Company

Din webbläsare är gammal, och vi kan inte lova att innehåll visas korrekt, eller full funktionalitet. Vår rekommendation är att du uppdaterar din webbläsare nu!

Meddelande från Kjell & Company

Javascript är ej aktiverat i din webbläsare! För full funktionalitet på siten rekommenderar vi att du slår på Javascript.

Meddelande från Kjell & Company

Cookies är avslaget i din webbläsare. För att kunna använda internetbutiken måste din browser stödja cookies (mer information).