Plexgear TV-adapter för datorer

Omvandlar VGA-signalen till TV-signal

plexgear

Plexgear TV-adapter för datorer

Omvandlar VGA-signalen till TV-signal

Art nr: 98223

199:90

Kan ej beställas i webbshoppen. Kontrollera butikslager

Lägg till i inköpslista
plexgear
  • Upplösning upp till 1024x768
  • Komposit- och s-video-utgång
  • VGA-ingång
  • Strömförsörjs via USB

VGA-till-TV-omvandlare som gör att vilken dator som helst med VGA-anslutning kan anslutas till en TV. Perfekt om din TV inte har VGA-ingång.

Mer info

Lagerstatus för

Webbshoppen:

Ej i lager

Din butik:

Ingen butik vald

Uppdateras var 15:e minut. Reservation mot slutförsäljning.

Mer information om Plexgear TV-adapter för datorer

Omvandlare som gör det möjligt att koppla vilken dator som helst till en TV. Det enda datorn behöver är den vanliga VGA-utgången. Omvandlaren skickar ut signalen som komposit eller S-Video vilket antingen kan anslutas direkt eller omvandlas till scart med en scart-adapter (medföljer ej). Inga drivrutiner behöver installeras och omvandlaren strömförsörjs genom USB. Den har även genomgång för bildsignalen till den vanliga datorskärmen, så bilden alltid syns även där. Stöd för upplösning upp till 1024x768 (75 Hz). Bilden är flyttbar och går även att skala. Passar både PAL och NTSC. Levereras med USB-, VGA-, komposit- och S-Videokabel.

Meddelande från Kjell & Company

Din webbläsare är gammal, och vi kan inte lova att innehåll visas korrekt, eller full funktionalitet. Vår rekommendation är att du uppdaterar din webbläsare nu!

Meddelande från Kjell & Company

Javascript är ej aktiverat i din webbläsare! För full funktionalitet på siten rekommenderar vi att du slår på Javascript.

Meddelande från Kjell & Company

Cookies är avslaget i din webbläsare. För att kunna använda internetbutiken måste din browser stödja cookies (mer information).