D-Link DIR-655 Trådlös router

Med stöd för Wireless N300

dlink

D-Link DIR-655 Trådlös router

Med stöd för Wireless N300

Art nr: 68505 | Modell nr: DIR-655

649:-
Lägg till i inköpslista
dlink
  • Wireless N, 300 Mbps
  • 3x löstagbara antenner
  • 4x gigabit-portar
  • SharePort
  • Green Ethernet
  • WPS

Snabb Wireless N-router med bra prestanda både trådlöst och trådat. 4-portars gigabit-switch och USB-port samt 3x löstagbara antenner.

Mer info

Lagerstatus för

Webbshoppen:

Ej i lager

Din butik:

Ingen butik vald

Uppdateras var 15:e minut. Reservation mot slutförsäljning.

Mer information om D-Link DIR-655 Trådlös router

Avancerad router med Wireless N-standard och hastighet upp till 300 Mbps. Den ger en verklig prestanda upp till sex gånger snabbare än en Wireless G-anslutning. Anslut routern till ett modem eller nätverksuttag och dela höghastighetsuppkopplingen med alla i nätverket. Möjlighet att skapa ett säkert trådlöst privat nätverk utan oro för intrång. Stöd för WPA- och WPA2-standarder för bästa möjliga kryptering samt dubbla brandväggsfunktioner (SPI och NAT).

Inbyggd, prisbelönt QoS-motor ger routern en bättre Internetupplevelse för alla användare. Samtidigt ger den nya tekniken bättre täckning än tidigare. Inbyggd 4-portars 10/100/1000 Mbps gigabit-switch med Auto-MDIX. Tre löstagbara antenner (á 2 dBi) med RP-SMA och webbaserad konfigurering.

Med SharePort kan du använda USB-porten på baksidan av routern för att dela ut en skrivare eller en extern hårddisk i nätverket. På så sätt kan alla datorer få tillgång till det gemensamma fotoalbumet eller musiksamlingen och det behöver inte stå en skrivare vid varje dator. Med en smidig mjukvara (som installeras på datorerna som ska ha tillgång till USB-enheten) bestäms vilken dator som ska ha tillgång till skrivaren eller hårddisken för tillfället. Programmet är kompatibelt med Windows XP, Vista samt 7.

Support

Datablad
Datablad - Engelsk
Länkar
Support SharePort
Länk till tillverkare

Teknisk information

Anslutningar
Trådlös standard N300
Teoretisk hastighet 300 Mbps
Dual-Band (2,4 + 5 GHz) Nej
Switch 4 Portar
Switch-hastighet 10/100/1000 Mbps
USB-port Ja, 1 st
Funktioner
Kryptering WEP, WPA, WPA2
QoS Ja
SPI-brandvägg Ja
Utdelning Shareport
WPS Ja
WISH Ja
Allmänt
IPv6 Ja
Antal externa antenner 3
Monterbar på vägg Ja
Antennanslutning RP-SMA
Installation CD-skiva/Webb
Dimensioner
Mått 121x198x32 mm
Vikt 341 g

Meddelande från Kjell & Company

Din webbläsare är gammal, och vi kan inte lova att innehåll visas korrekt, eller full funktionalitet. Vår rekommendation är att du uppdaterar din webbläsare nu!

Meddelande från Kjell & Company

Javascript är ej aktiverat i din webbläsare! För full funktionalitet på siten rekommenderar vi att du slår på Javascript.

Meddelande från Kjell & Company

Cookies är avslaget i din webbläsare. För att kunna använda internetbutiken måste din browser stödja cookies (mer information).