Twinner dammsugarmunstycke

Twinner dammsugarmunstycke

Art nr: 60307

199:90
Lägg till i inköpslista
  • Unik design med dubbla insugningsrör
  • Vikt: 280 gram
  • Bredd: 31 cm

Unik konstruktion utan borstar och dubbla insug gör att det inte behöver ställas om mellan mattor, hårda eller mjuka golv. Endast 42 mm hög.

Mer info

Lagerstatus för

Webbshoppen:

I lager

Din butik:

Ingen butik vald

Uppdateras var 15:e minut. Reservation mot slutförsäljning.

Mer information om Twinner dammsugarmunstycke

Twinner är ett dammsugarmunstycke uppfunnet i Sverige. En unik konstruktion utan borstar och med dubbla insug gör att det inte behöver ställas om mellan mattor, hårda eller mjuka golv. Den låga höjden på 42 mm gör att munstycket kommer in under nästan alla möbler.

Konstruktionen gör att Twinner har full sugförmåga även mot lister och in i hörnen. Enkelt att rengöra under rinnande vatten. Passar alla dammsugare med rördiameter mellan 32 och 35 mm. Väger ungefär hälften av vad ett konventionellt munstycke väger.

Fraktfritt! Handla för 300:- så bjuder vi på frakten

Meddelande från Kjell & Company

Din webbläsare är gammal, och vi kan inte lova att innehåll visas korrekt, eller full funktionalitet. Vår rekommendation är att du uppdaterar din webbläsare nu!

Meddelande från Kjell & Company

Javascript är ej aktiverat i din webbläsare! För full funktionalitet på siten rekommenderar vi att du slår på Javascript.

Meddelande från Kjell & Company

Cookies är avslaget i din webbläsare. För att kunna använda internetbutiken måste din browser stödja cookies (mer information).