Rubicson Mjukglassmaskin

Kapacitet: ca 1 liter

rubicson

Rubicson Mjukglassmaskin

Kapacitet: ca 1 liter

Art nr: 48374

199:- Ord. 499:-
Lägg till i inköpslista
rubicson
  • Spritsa ut hemmagjord mjukglass!
  • Tillberedningstid 15-30 min
  • Lättanvänd – slå på eller av.

Med en mjukglassmaskin hemma är det lätt att sätta en guldkant på vardagen! Välj smak och spritsa ut glassen i strut eller bägare. Toppa med favorittillbehören.

Mer info

Lagerstatus för

Webbshoppen:

I lager

Din butik:

Ingen butik vald

Uppdateras var 15:e minut. Reservation mot slutförsäljning.

Liknande produkter

Rekommenderade tillbehör

Mer information om Rubicson Mjukglassmaskin

Aluminiumskålen mäter 16,5 x 14 cm och förvaras i frysen. När det är dags för glass plockas den fram och smeten hälls i. Efter 15-30 minuter har glassen fått en bra konsistens och då är det bara att dra i handtaget för att spritsa ut mjukglassen. I skålen får det plats en liter glass.
Vi har testat med Arlas mjukglassmix samt det medföljande receptet. Det finns även andra mjukglassmixer på marknaden men konsistensen på dessa är för "tjocka" och fungerar inte så bra ihop med denna mjukglassmaskinen.

Allergi? För mjölkfri mjukglass byt ut mjölk och grädde i det medföljande receptet mot Alpro soyamjölk och Alpro soyagrädde "Airy & Creamy" samt ta 2 teskedar gelatinpulver.

Specifikationer:
Strömförsörjning: 230 V, 15 W
Skålens volym: 1 liter
Storlek: diameter 16,5 x 14 cm

Support

Manualer
Manual - Svensk

Meddelande från Kjell & Company

Din webbläsare är gammal, och vi kan inte lova att innehåll visas korrekt, eller full funktionalitet. Vår rekommendation är att du uppdaterar din webbläsare nu!

Meddelande från Kjell & Company

Javascript är ej aktiverat i din webbläsare! För full funktionalitet på siten rekommenderar vi att du slår på Javascript.

Meddelande från Kjell & Company

Cookies är avslaget i din webbläsare. För att kunna använda internetbutiken måste din browser stödja cookies (mer information).