Fri frakt for medlemmer! Handle trygt hos oss

Pollentider

•  Hent utenfor butikk •  Fri hjemlevering over 400,-  •  Rask levering  • 100 dagers åpent kjøp

Pollentider

Vi rör oss sakta men säkert mot vår och sommar i Sverige. För många är det en lättnad när ljuset och värmen kommer tillbaka. För andra börjar allergibesvären ungefär samtidigt. När den svenska floran sakta vaknar till liv efter en karg vinter ökar också mängden pollen i luften. Här går vi igenom hur du med smart teknik kan minska allergibesvären. 

html_image

Cleverio luftrenare

En luftrenare renar luften från små, luftburna partiklar. Cleverios luftrenare är utrustad med ett filter i tre lager varav ett HEPA-filter med klass H13 som filtrerar bort 99,975% av partiklar med storleken 0,3 μm. Luftrenare filtrerar effektivt bort pollensporer och oskadliggör mögelsporer för personer med astma och allergibesvär. Cleverio Air purifier omsätter 119 m3 luft per timme.


Läs mer

html_image

Sensibo luftrenare

Håll hemmet rent med frisk luft tillsammans med Sensibo Pure. Med en kapacitet på 130 m3 luft per timme passar den perfekt till sovrummet eller hemmakontoret, och med smarta timerlösningar och geofencing kan luftrenaren starta när du lämnar hemmet. Med Sensibo Pure finns även möjligheten att synkronisera luftreningen med ACn i hemmet för få ut ännu mer av luftrenaren, smart va?


Läs mer


 

Tillbehören som gör det lilla extra

Förutom luftrenare kan en luftfuktare och jonisator användas för att förbättra luften och förenkla vardagen för personer med astma- och allergibesvär.

html_image

Luftfuktare

Luft med rätt fuktighet (40-60 % RH) är lättare att andas och hjälper ofta mot torra ögon och torr hals. Tänk på att för fuktig luft kan ge upphov till mögelbildning, övervaka luftfuktigheten med en hygrometer.


våra luftfuktare

html_image

Jonisator

En jonisator ger partiklarna i luften en negativ laddning vilket gör att de bland annat binds till väggar och till varandra. Jonisatorn skapar också en viss mängd ozon som dödar baktierer och oskadliggör mögelsporer.


våra jonisatorer

html_image

Robotdammsugare

Ett dåligt hemmaklimat är lättast att åtgärda med att dammsuga hemma – noggrant och ofta. Men att göra det är lättare sagt än gjort! Den omåttligt populära robotdammsugaren T-800 från Cleverio är en liten och prisvärd hjälpreda som ser till att golven alltid är fria från damm och smuts – och kan dessutom moppa. Med hjälp av mobilappen kan du få full kontroll över städningen, och med schemaläggning kan robotdammsugaren köra sina pass under de tider som du inte är hemma!

Våra robotdammsugare

Håll koll på klimatet – inne och ute


 

Extra filter

Filtren i en luftrenare bör bytas ut inom det rekommenderade intervallet. Ett smutsigt filter kastar ut mer små partiklar i luften än det renare, och kan således göra mer skada än nytta.

html_image

Cleverio filter

Primärfilter, HEPA-filter (H13) och kolfilter som renar upp till 99,975% av partiklar med storleken 0,3 μm och oskadliggör mögelsporer. Bör bytas ut efter cirka 2000 timmar av användning.


Läs mer

html_image

Xiaomi filter

Primärfilter, HEPA-filter (H11) och kolfilter som renar upp till 99,5% av partiklar med storleken 0,3 μm och oskadliggör mögelsporer. Bör bytas ut efter cirka 6 månader av användning.


Läs mer


 

En komplett lösning med Sensibo Air

Para ihop Sensibo Pure med en kontrollenhet för luftvärmepump och AC som Sensibo Air och låt enheterna automatiskt arbeta tillsammans. Sensibo Air kan tillfälligt öka luftgenomströmningen i rummet tillsammans som luftrenaren ökar sin reningsförmåga. Detta gör luftreningen mer effektiv och gör att mer luft renas på mindre tid. Allt kan givetvis schemaläggas för att till exempel ge den bästa luften hemma innan du kommer hem från jobbet eller går och lägger dig. Hela Sensibo-systemet kan även styras via Google Assistant och Siri via Homekit.


html_image

Bli medlem i dagBenytt deg av våre fantastiske tilbud!

Som medlem får du:

  • Eksklusive medlemstilbud
  • Poeng på alt du handler
  • Se kjøpene dine på kjell.com
  • Personlige tilbud
Som medlem av Kjell & Company får du kjøpt utvalgte forbruksvarer til ekstra gode priser. Du kan også samle poeng og motta bonussjekker og benytte deg av unike medlemstilbud.Les mer
Alltid trygt å handle hos Kjell
Fri standardfrakt

Vi betaler standardfrakten når du handler for mer enn 499,-

Fri retur

Fri retur i alle butikkene våre.

Rask levering

2–4 virkedagers leveringstid.

Hent i/utenfor butikk

Reserver online – klar til henting etter 15 minutter

Medlem av...

Medlem av Trygg E-Handel

Du betaler enkelt med

Få bestillingen din levert med

Du kan handle fra både

Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Det kan gjøre at ikke alt fungerer eller ser ut som det skal.