Visselblåsning

Rapportering av något som inte står rätt till

På Kjell Group ska vi alltid följa interna riktlinjer och policys samt rådande lagstiftning.
Är ärendet inte känsligt och du vill ha snabbare hjälp är du välkommen att kontakta vår kundservice direkt, uppgifterna hittar du här. Vid misstanke om oegentligheter och missförhållanden i verksamheten kan man vända sig till ansvarig chef alternativt vår säkerhetsavdelning för att rapportera detta. Det du rapporterar kommer att behandlas med diskretion och informationen kommer att användas så att den inte kan härledas eller kopplas till uppgiftslämnaren.

Vi tillhandahåller en särskild rapporteringskanal, en så kallad visselblåsartjänst, som ett komplement. Här har du möjlighet att vara anonym genom att vi arbetar med en extern partner för att det inte ska vara möjligt för någon på Kjell Group att se kontaktinformation eller eftersöka en uppgiftslämnares identitet.

Kjell Group garanterar att det inte kommer att ske några repressalier eller andra negativa konsekvenser för personer som rapporterar incidenter i god tro. Emellertid, så kan en anställd som avsiktligen och i ond tro har gjort sig skyldig till felaktiga påståenden komma att vara ämne för de disciplinära åtgärder som anses rimliga, inklusive uppsägning eller avsked. För externa visselblåsare, såsom affärspartners och leverantörer, kan det leda till att avtal inte förnyas eller avslutas.

Vem kan använda visselblåsartjänsten

Anmälningar i enlighet med vår visselblåsarpolicy kan göras av alla personer med kopplingar till Kjell Group, inklusive anställda, affärspartners och leverantörer.

Hur kan jag rapportera

Rapportering av visselblåsarärenden kan ske på olika sätt. Du kan skriva in adressen lantero.report/se/kjellco i din webbläsare och rapportera ditt ärende via ett webbaserat formulär. Handläggaren kan sedan ställa kompletterande frågor utan att veta vem du är. Du besvarar då frågorna i ett webbformulär.

Du kan också ringa 020-899433 och uppge för telefonisten vilken organisation rapporteringen gäller.

Du kan läsa in QR-koden med kameran i din mobil för att komma direkt till sidan för rapportering.

visselblåsning

Bli medlem i dagBenytt deg av våre fantastiske tilbud!

Som medlem får du:

  • 100 dagers åpent kjøp
  • Eksklusive medlemstilbud
  • Poeng på alt du handler
  • Se kjøpene dine på kjell.com
  • Personlige tilbud
Som medlem av Kjell & Company får du kjøpt utvalgte forbruksvarer til ekstra gode priser. Du kan også samle poeng og motta bonussjekker og benytte deg av unike medlemstilbud.Les mer
Alltid trygt å handle hos Kjell
Fri standardfrakt

Fri standardfrakt ved kjøp fra 499,-

Fri retur

Fri retur i alle butikkene våre.

Rask levering

2–4 virkedagers leveringstid på lagervarer

Hent i butikk, GRATIS!

Reserver online – klar til henting etter 15 minutter

Medlem av...

Medlem av Trygg E-Handel

Du betaler enkelt med

Få bestillingen din levert med

Du kan handle fra både

Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Det kan gjøre at ikke alt fungerer eller ser ut som det skal.